facebook

Breng deze week je stem uit voor de NT-GSK Bachelorscriptie Award 2020!

Karel Gosselink
2 minuten
NT GSK bachelor scriptie award 2020
Wie wint de Publieksprijs van de NT-GSK Bachelorscriptie Award 2020? Vanaf woensdag 21 oktober kan hiervoor gestemd worden op één van de vijf genomineerde scripties. Op welke ga jij stemmen?

Naast de 3 juryprijzen ook een publieksprijs

Dit jaar wordt de NT-GSK Bachelorscriptie Award voor de veertiende keer uitgereikt. In totaal dingen 5 scripties - gemaakt door 10 studenten van de 3 opleidingen tandheelkunde - mee naar de 3 juryprijzen én de publieksprijs. De winnaar van de eerste juryprijs krijgt een geldbedrag van 1000 euro, de nummer twee ontvangt 500 euro en de derde prijs bestaat uit 250 euro. De publieksprijs bestaat uit een verrassingspakket én natuurlijk de eer.

De genomineerden stellen zich voor

De makers van de 5 genomineerde scripties stellen zich op video kort voor en leggen uit wat ze hebben onderzocht en wat het belang van hun scriptie is.   

  1. De invloed van calcium op tanderosie in een zuur milieu; Sharon Dalhuisen, Marlies Elshoud, Jasmijn Kloet, UMCG Groningen. (video)
  2. De invloed van de mondgezondheid op het ontwikkelen van koorts en bacteriëmie bij volwassen patiënten na hematopoëtische stamceltransplantatieIva Raghoebar,  ACTA. (video)
  3. Het effect van retinolzuur op de mineralisatie van pre-osteoblasten; Isabelle Gersie en Rik Teunissen, Radboud UMC. (video)
  4. Peri-implantaire problemen? Wees er vroeg bij!; Pieter van der Moolen en Ben Post,  ACTA. (video)
  5. Osteogene differentiatie van stromal vascular fraction en mesenchymal stem cells; Lotte Woud en Jurriaan Vossen, Radboud UMC. (video)

Stem op je favoriete scriptie!

Welke van de vijf scripties heeft volgens jou de meeste betekenis voor de dagelijkse praktijk, is het meest klinisch relevant, of vind je simpelweg het beste? Maak je keuze en breng je stem uit. Dit kan tot zondag 8 november.

Breng je stem uit voor de publieksprijs!

Wie zijn in de prijzen gevallen?

In de week van 9 november wordt bekend gemaakt wie van de studenten de jury- en publieksprijs hebben gewonnen.

Advertorial

Align Benelux Summit 2022 op 8 juli in Huis ter Duin

Align Summit Benelux 2022

Dit evenement is een geweldige kans om te luisteren naar toonaangevende sprekers zoals Kenji Ojima en Raman Aulakh, met hosts Rick Nieman en Michiel Vos. Begin of verbeter tijdens deze summit uw vaardigheden met het Invisalign systeem. Ook interesse?