facebook

Belastingdienst informeert ondernemers over ‘coronaschuld’

Hans Scholten
1 minuut
Betalen
De Belastingdienst gaat ondernemers die nog belastingverplichtingen hebben uit de coronaperiode daarover in april een brief sturen. Daarin staan de nog verschuldigde bedragen per 31 januari 2022. Uiterlijk per 1 oktober moet worden begonnen met het aflossen.

 De aflossingstermijn van de belastingschulden uit de coronatijd is ten hoogste 60 maanden. De invorderingsrente is voor deze verplichtingen verlaagd naar 0,1%. Met ingang van 1 juli 2022 wordt deze verhoogd naar 1%. Daarna stijgt de rente in enkele stappen naar het oorspronkelijke niveau van 4% per 1 januari 2024.

In de brief van de Belastingdienst staat ook informatie voor ondernemers die ondersteuning nodig hebben of verwachten niet aan de betalingsverplichtingen te kunnen voldoen. 

Nadere informatie? Kijk op www.kvk.nl/adviesteam of raadpleeg je accountant of adviseur.

Advertorial

Een compleet ergonomisch behandelconcept zonder grote en kostbare verbouwing.

E Dental Qdent stand alone behandelunit

U wilt wel een geheel compleet behandelsysteem in uw behandelkamer maar ziet op tegen een grote verbouwing? U kunt of mag in uw praktijk geen duur leidingwerk in laten frezen of u bent op zoek naar een flexibele behandeloplossing? E Dental heeft voor bijna iedere situatie een oplossing, ook wanneer het gaat om Stand-Alone werken. Neem bijvoorbeeld de complete all-in-one behandelunit van Qdent: de S-60 Stand-Alone. Een échte alleskunner die geluidsarm werkt en er ook nog eens stijlvol uit ziet. Misschien hebt u ‘m al gezien, de inmiddels veelgeprezen Qdent S-60 Stand-Alone was namelijk dé blikvanger op de afgelopen Dental Expo. De overweldigende interesse op de beurs heeft ertoe gezorgd dat Stand-Alone werken, het nieuwe werken, in nog meer praktijken is doorgevoerd. De Qdent S-60 Stand-Alone van E Dental is een echt compromisloos autonoom behandelconcept. Een concept met volledig geïntegreerde afzuigmotor, compressor, schoon- en vies watervoorziening, amalgaamafscheiding en zelfs de mogelijkheid voor een spittoon. De standaard uitvoering van de Qdent S-60 Stand-Alone is al heel compleet uitgevoerd. Mocht de deze uitvoering toch net niet helemaal aan uw wensen voldoen, de samenstelling is geheel naar eigen keuze aan te passen! De adviseurs van E Dental kunnen u hier goed in adviseren. Naast de ultieme four-handed zweep variant is deze behandelunit ook verkrijgbaar in een stijlvolle cart of hangslang uitvoering. E Dental in Alblasserdam staat bekend om hun ruime, moderne en verrassende showroom. Hier staan, naast een keur aan conventionele-, ook verschillende Stand-Alone behandelconcepten opgesteld. Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere oplossingen kunt u de showroom op afspraak tijdens de reguliere kantooruren bezoeken. Ook is de showroom iedere eerste zaterdag van de maand éxtra geopend. Bel 088 6060810 om een bezoek in te plannen en kom kennis maken met E Dental. E Dental: dé specialist in Stand-Alone werken.