facebook

Belastingdienst: doe tijdig aangifte loonheffing voor overbruggingsregeling

Hans Scholten
1 minuut
Belastingdienst
De Belastingdienst roept werkgevers op hun aangifte loonheffingen op tijd te versturen. Dan kan het UWV de gegevens uit de aangiftes loonheffingen gebruiken voor de uitvoering van de Noodfonds Overbrugging Werkgelegenheid (NOW)-regeling. 

Dit noodfonds is bedoeld om werkgevers met omzetverlies te compenseren, zodat zij hun werknemers kunnen doorbetalen. Als het UWV over de meest actuele gegevens beschikt, kan ze berekenen waar een werkgever en zijn werknemers, die thuis komen te zitten of ziek worden, recht op hebben.

De Belastingdienst wijst erop dat de loonheffingen weliswaar aangegeven moeten worden maar wie uitstel van betaling aanvraagt, hoeft ze nog niet te betalen. 

Bijzonder uitstel van betaling aanvragen

Mocht aangifte doen op dit moment echt niet lukken, vraag dan uitstel aan voor het doen van loonaangifte. Stuur in dat geval een schriftelijk verzoek naar:

Belastingdienst
Postbus 8738
4820 BA Breda

Meer informatie: financiële compensatiemaatregelen voor praktijkhouders (voor leden)

Advertorial

Een compleet ergonomisch behandelconcept zonder grote en kostbare verbouwing.

E Dental Qdent stand alone behandelunit

U wilt wel een geheel compleet behandelsysteem in uw behandelkamer maar ziet op tegen een grote verbouwing? U kunt of mag in uw praktijk geen duur leidingwerk in laten frezen of u bent op zoek naar een flexibele behandeloplossing? E Dental heeft voor bijna iedere situatie een oplossing, ook wanneer het gaat om Stand-Alone werken. Neem bijvoorbeeld de complete all-in-one behandelunit van Qdent: de S-60 Stand-Alone. Een échte alleskunner die geluidsarm werkt en er ook nog eens stijlvol uit ziet. Misschien hebt u ‘m al gezien, de inmiddels veelgeprezen Qdent S-60 Stand-Alone was namelijk dé blikvanger op de afgelopen Dental Expo. De overweldigende interesse op de beurs heeft ertoe gezorgd dat Stand-Alone werken, het nieuwe werken, in nog meer praktijken is doorgevoerd. De Qdent S-60 Stand-Alone van E Dental is een echt compromisloos autonoom behandelconcept. Een concept met volledig geïntegreerde afzuigmotor, compressor, schoon- en vies watervoorziening, amalgaamafscheiding en zelfs de mogelijkheid voor een spittoon. De standaard uitvoering van de Qdent S-60 Stand-Alone is al heel compleet uitgevoerd. Mocht de deze uitvoering toch net niet helemaal aan uw wensen voldoen, de samenstelling is geheel naar eigen keuze aan te passen! De adviseurs van E Dental kunnen u hier goed in adviseren. Naast de ultieme four-handed zweep variant is deze behandelunit ook verkrijgbaar in een stijlvolle cart of hangslang uitvoering. E Dental in Alblasserdam staat bekend om hun ruime, moderne en verrassende showroom. Hier staan, naast een keur aan conventionele-, ook verschillende Stand-Alone behandelconcepten opgesteld. Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere oplossingen kunt u de showroom op afspraak tijdens de reguliere kantooruren bezoeken. Ook is de showroom iedere eerste zaterdag van de maand éxtra geopend. Bel 088 6060810 om een bezoek in te plannen en kom kennis maken met E Dental. E Dental: dé specialist in Stand-Alone werken.