facebook

Allesoverhetgebit.nl nu ook op Facebook

Profile picture for user Anita Zijlstra
Anita
Zijlstra
1 minuut
Aohg logo
De laatste nieuwtjes, leuke weetjes en praktische informatie over mondzorg. Patiënten kunnen vanaf nu Allesoverhetgebit.nl, de voorlichtingswebsite van KNMT-tandartsen, ook op Facebook volgen.

Nog groter publiek voorzien van betrouwbare informatie

De KNMT hoopt via de nieuwe Facebook-pagina een nog groter publiek te voorzien van betrouwbare tandheelkundige informatie en het belang van goede mondzorg uit te dragen.

'Met een gezonde mond de wereld rond' nu al succes

De zomerserie ‘Met een gezonde mond de wereld rond', waarin tandarts en KNMT-bestuurslid Richard Kohsiek de komende weken ook op Facebook extra aandacht vraagt voor het gebit, scoort meteen al goed.

Advies en voorlichting

Allesoverhetgebit.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over de tandarts, het gebit en de kosten van mondzorg. De site geeft ook voorlichting over hoe je je mond gezond houdt, wat je kunt doen bij klachten en wat behandelingen inhouden en kosten.

Aantal bezoekers stijgt

In de eerste 6 maanden van dit jaar trok de website al bijna 400.000 bezoekers. In totaal bezochten zij meer dan 900.000 pagina’s, vooral die over de kosten en vergoedingen van behandelingen. Kiespijn, kaakklachten en parodontitis staan ook hoog in de top 10 van meest geraadpleegde pagina’s.

Allesoverhetgebit.nl ondersteunt tandartsen

Tandartsen gebruiken Allesoverhetgebit.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten, onder andere via tv-schermen in de wachtkamer van hun praktijk. Het helpt hen patiënten laagdrempelig tips en adviezen te geven op het gebied van mondzorg.