facebook

Ledenaanbiedingen - corona

Als KNMT-lid profiteer je van aantrekkelijke aanbiedingen en krijg je exclusief ledenvoordeel bij onze partners. Op deze pagina vind je handige hulpmiddelen die jou helpen in deze coronatijd. Bijvoorbeeld om makkelijker te communiceren met jouw patient.

Deurmat met tekst: houd-1,5 meter-afstand'

Je hebt natuurlijk de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen in jouw praktijk, zodat het team, de patiënten en andere de bezoekers zich kunnnen houden aan de anderhalve meter afstand. Alle hulp om ze op deze maatregel te wijzen is daarbij welkom. Bij Logomatz bestel je nu een handige binnen- of buitenmat met de tekst 'houd 1,5 meter afstand'. 

Jouw voordeel

Als KNMT-lid krijg je bij Logomatz 10% korting + gratis verzending. Vermeld bij je bestelling de kortingscode [KNMT].

Meer informatie en bestellen

Informatiescherm in de wachtkamer met Covid-informatie en video's

Met Controlscreen biedt Webova een eenvoudig platform voor het tonen van allerlei nuttige informatie via het televisiescherm in de wachtkamer. Bijvoorbeeld over het weer, verkeer, praktijkinformatie of veelvoorkomende behandelingen. Je stelt zelf de uitzending samen. Daarbij heb je de keuze uit standaard slides en video’s, eventueel in jouw eigen huisstijl, en de video's en slides van Allesoverhetgebit.nl. Het assortiment is nu ook uitgebreid met handige informatie en video's over het coronavirus.

Jouw voordeel

Als KNMT- lid krijg je een unieke korting op de eenmalige opstartkosten (€350,- in laats van €495,-) en korting op de maandlicentie (€40,- per maand + 2 maanden gratis in plaats van €49,- per maand).

Meer informatie en bestellen

Gratis e-learning bedrijfshulpverlening tijdens coronacrisis

Ben je op de hoogte van de aangepaste reanimatierichtlijn? Zijn de vluchtwegen of looproutes in jouw praktijk nu anders en heeft dit bijvoorbeeld gevolgen voor je ontruimingsplan? Sta er even bij stil dat bedrijfshulpverlening (BHV) tijdens de corona-uitbraak anders is dan normaal.KNMT-partner Crisiscom heeft de speciale e-learning Hulpverlening tijdens de coronacrisis ontwikkeld. In deze e-learning geeft Crisicom tips en leer je om veilig hulp te verlenen. De aangepaste reanimatierichtlijn is hierin ook opgenomen. 

Jouw voordeel

Je volgt deze e-learning helemaal gratis.

Meer informatie en aanmelden

3 maanden beeldbellen uitproberen

Met beeldbellen kun je op afstand toch contact hebben met een patiënt. Handig in tijden van corona, maar ook daarna. Een aantal mondzorgverleners ging de afgelopen maanden al aan de slag met videoconsults.

Jouw voordeel

Overweeg je ook te gaan beeldbellen met patiënten? Dan kun je als KNMT-lid bij Pharmeon 3 maanden beeldbellen uitproberen voor slechts € 85,-. 

Meer informatie

Laad jezelf op met een wandelcoach

Je werk vraagt veel van je. Daarom is het goed als je af en toe ruimte reserveert voor jezelf om weer wat op te laden. Daar is nu een oplossing voor; een wandelcoach. Praat eens telefonisch met een coach tijdens een wandeling. Dat kan ook ’s avonds of in het weekend.Of het nu gaat om de druk van je werk in deze Coronatijd, de samenwerking met collega’s, je loopbaan of om iets in je privéleven. Een coach kan je weer een zetje in de juiste richting geven. BlokjeOm werkt samen met 140 gekwalificeerde coaches. Zo krijg je altijd een coach die bij je past. Tandartsen beoordelen de dienstverlening met een 8,8.

Jouw voordeel

KNMT leden krijgen tot 1 december 2021 een gratis eerste gesprek. Wil je nog een keer wandelen? Per vervolggesprek van een uur betaal je €125,- exclusief btw.  Daarbij ontvang je een setje lichtgevende veters. Ideaal voor de donkere dagen. 

Meer informatie en bestellen

Nog meer voordeel voor KNMT leden

Ben je benieuwd naar welke voordelen je nog meer uit jouw lidmaatschap kan halen? Bekijk dan het uitgebreide overzicht van producten en diensten en jouw voordeel bij onze andere partners. 

Bekijk al het ledenvoordeel

coronavirus
ledenvoordelen