facebook

Ledenvoordeel bij partners

Als KNMT-lid kun je profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en exclusief ledenvoordeel bij onze partners. We zetten alles hieronder voor je op een rijtje.

Korting op veel verzekeringen

Als KNMT-lid kun je gebruik maken van een aantal collectieve verzekeringscontracten met scherpe premies. Je kunt kiezen uit diverse aanbieders. Dat kan je als KNMT-lid wel tot € 1.000,- per jaar voordeel opleveren!

  • Om de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid op te vangen kun je als KNMT-lid gebruik maken van 3 volwaardige collectieve AOV-verzekeringen bij de verzekeraars AOV Mondzorg Collectief, Interpolis en Movir.
  • Wanneer iemand jou aansprakelijk stelt voor geleden schade als gevolg van medisch handelen is dat een vervelende gebeurtenis waarop een naar traject kan volgen. KNMT- leden krijgen korting op de aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering bij VvAA en bij AON.
  • Met de KNMT MKB Verzuim-ontzorgverzekering van a.s.r. krijg én houd je grip op het ziekteverzuim in jouw praktijk. 
  • KNMT-leden kunnen rekenen op een mooie korting op de zorgverzekering, tot 12%. En daarbij heb je ruime keuze in aanbieders, zodat je die verzekering kunt kiezen die bij jou past. Als KNMT- lid krijg je collectiviteitskorting op verschillende ziektekostenverzekeringen.

Naar ledenvoordeel op verzekeringen

 

Voordeel rond fittere medewerkers en een lager ziekteverzuim

Bewegen is dé succesfactor van een gezond bedrijf. Het maakt mensen mentaal en fysiek gezonder. En draagt bij aan productievere medewerkers, meer plezier op de werkvloer én minder ziekteverzuim. A.s.r. Vitality brengt jouw mondzorgteam in beweging door gezond gedrag te belonen. En dat werkt! Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat het beloningssysteem werknemers helpt om bewegen wél vol te houden. Dat levert jou als werkgever vitalere werknemers, hogere arbeidsproductiviteit, en een lager ziekteverzuim op.

Doe mee met a.s.r. Vitality

Bij a.s.r. Vitality helpen we mensen om dagelijks gezonde keuzes te maken. Dus beweegt het mondzorgteam voldoende? Dan staat er bij a.s.r. Vitality een waardevolle beloning klaar: wekelijks, maandelijks én jaarlijks. a.s.r. Vitality beloont jou als praktijkhouder en daarnaast je medewerkers individueel. Doen je medewerkers actief mee, dan sparen zij snel voor zelf te kiezen wisselende cadeaus zoals een cadeaukaart van Zalando, Intersport, Huis & Tuin of Bol.com. Of sparen ze voor een goed doel. En als praktijkhouder kun je jaarlijks tot 8% cashback terug verdienen op je KNMT MKB Verzuim-ontzorgverzekering. Tijd voor actie dus! En daar kan je als werkgever op een leuke manier voor zorgen.

  • a.s.r. Vitality kost je als KNMT- lid €3,50 per medewerker per maand (in dienst)
  • a.s.r. Vitality beloont jou als praktijkhouder met tot 8% cashback terug op je KNMT MKB Verzuim-ontzorgverzekeringen en daarnaast je medewerkers individueel 
  • a.s.r. Vitality lidmaatschap sluit je o.a. af in combinatie met de KNMT MKB Verzuim-ontzorgverzekering.   
  • Je kunt ook meedoen als je binnen 1 jaar een collectieve inkomensverzekering van a.s.r. afsluit.

Meer informatie en gebruik maken van deze voordelen kan via a.s.r. Vitality. 

Naar ledenvoordeel a.s.r. Vitality

 

Korting op een informatiescherm in de wachtkamer

Snel en makkelijk een narrowcasting uitzending samenstellen voor patiënten die zitten te wachten in jouw praktijk? Met Controlscreen biedt Webova een eenvoudig platform voor het tonen van allerlei nuttige informatie via het televisiescherm in in de wachtkamer(s). Denk dan aan zaken als weer, verkeer en nieuws. Maar ook informatie vanuit jouw praktijk en mondzorgteam en over veelvoorkomende behandelingen. Je bent zelf helemaal vrij in het samenstellen van de uitzending en er wordt geen reclame vertoond. Daarbij heb de keuze uit standaard slides en video’s, indien gewenst in jouw eigen huisstijl. En video's en info van Allesoverhetgebit.nl.

Met Controlscreen krijg je standaard onder andere: een krachtige mediaplayer met 4K-ondersteuning, mogelijkheid om eigen teksten toe te voegen, weer, verkeer en nieuws, maandelijkse updates en Covid-19-informatie en video's. Daarbij word je helemaal ontzorgd. Als KNMT-lid krijg je een unieke korting op de eenmalige opstartkosten (€ 350,- in laats van € 495,-) en korting op de maandlicentie (€ 40,- per maand + 2 maanden gratis in plaats van € 49,- per maand).

Naar ledenvoordeel Controlscreen

Makkelijker en beter met je patiënten in uw praktijk communiceren? Als KNMT-lid krijg je voor een informatiescherm in de praktijk, korting bij Zorgscherm. Er zijn diverse mogelijkheden. Video's en info van Allesoverhetgebit.nl, Wachttijden, praktijkinformatie, weer, verkeer. Alles in jouw huisstijl, mét of zonder scherminstallatie, maandelijks opzegbaar. Vanaf € 22,- per maand en een set- up voor € 195,- (excl btw).

Als KNMT-lid krijg je daarbij € 65,- korting op de set-up, de eerste 3 maanden gratis, en als optie een half jaar gratis rechtenvrije achtergrondmuziek. Meer informatie en gebruik maken van deze voordelen kan via het bedrijf Zorgscherm.

Naar ledenvoordeel Zorgscherm

Laad jezelf op met een wandelcoach: eerste gesprek + lichtgevende veters gratis

Je werk vraagt veel van je. Daarom is het goed als je af en toe ruimte reserveert voor jezelf om weer wat op te laden. Best een uitdaging, want je bent druk en de tijd vliegt voorbij. Daar is nu een oplossing voor; een wandelcoach. Praat eens telefonisch met een coach tijdens een wandeling. Dan gebruik je je tijd supereffectief. Oortjes in en gaan. Of het nu bijvoorbeeld gaat om de druk van je werk, de samenwerking met collega’s, je loopbaan of om iets in je privéleven. Een coach kan je weer een zetje in de juiste richting geven. BlokjeOm werkt samen met 140 gekwalificeerde coaches. Zo krijg je altijd een coach die bij je past. Bepaal je zelf wanneer je een gesprek plant (dat kan ook ’s avonds of in het weekend). Als KNMT-lid krijg je tot 1 december 2021 een gratis eerste kennismakingsgesprek. Wil je nog een keer wandelen? Voor vervolgsessies bij een vaste coach betaal je €125,- exclusief btw per uur.  Daarbij ontvang je een setje lichtgevende veters. Ideaal voor de donkere dagen. Tandartsen beoordelen de dienstverlening met een 8,8.

Naar ledenvoordeel BlokjeOm

Met korting tijdschriften, boeken, dagbladen en luisterboeken op een smartphone-app in de praktijk

Geen losse papieren tijdschriften meer in de wachtkamer?! Wait biedt een nieuwe app waarmee je patienten via hun eigen smartphone - in jouw prakrijk - gratis toegang krijgen tot ruim 150 geweldige tijdschriften, boeken, dagbladen, streamingdiensten en luisterboeken. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Makkelijk en voor elk wat wils. Met Wait kun je het wachten van uw patiënten positief beïnvloeden, wat bijdraagt aan meer ontspanning voorafgaand aan de controle of behandeling en een hogere patiënttevredenheid.

Speciaal voor KNMT-leden heeft WAIT een mooi aanbod samengesteld: je kunt na je aanmelding 60 dagen gratis gebruik maken van Wait; het betreft een geheel vrijblijvende en gratis periode, zonder automatische verlenging. Sluit je als KNMT-lid een licentie af, dan bespaar je de eenmalige opstartkosten van € 99,- (normaal € 140,-); de maandlicentie voor Wait bedraagt € 19,99. KNMT-leden ontvangen daarover nog eens 10% korting en betalen maandelijks € 17,99. Meld bij het aanmelden je KNMT-lidnummer om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding. 

Naar ledenvoordeel Wait

Korting en gratis verzending: matten voor in de praktijk: tandartsmat of 'corona-houd-afstand-mat'

Maak bij Logomatz je eigen deurmat met tekst, je eigen logo of afbeelding. Als schoonloopmat voor in de praktijk, thuis of waar je maar wenst. Mooi en handig voor de branding van je merk (de tandartspraktijk) en bijvoorbeeld voor de aanduiding van een ruimte of route. De kwalitatief goede matten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in elke gewenste maat. Ze zijn leverbaar in 52 verschillende kleuren, dus altijd in lijn met jouw huisstijl. Als KNMT-lid krijg je bij Logomatz 10% korting + gratis verzending. Vermeld bij je bestelling de kortingscode [KNMT].

Ongetwijfeld heb je de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen voor een corona vrije praktijk voor je mondzorgteam en je patienten. Maar een beetje hulp daarbij is welkom. Daarom biedt Logomatz vanaf nu mooie 'houd 1,5 meter afstand matten' voor binnen of buiten. Als KNMT-lid krijg je bij Logomatz 10% korting + gratis verzending. Vermeld bij je bestelling de kortingscode [KNMT].

Naar ledenvoordeel Logomatz

Poetsplaat voor in de wachtkamer of behandelkamer 

Speciaal voor in de wachtkamer of behandelkamer van de tandartspraktijk, orthodontist of kaakchirurg, tekende René Leisink een kleurrijke PoetsPlaat. Op deze mooi vormgegeven tekening zie je de ideale wereld, waarin alle mensen het belangrijkste advies van de tandarts en mondhygiënist keurig opvolgen: 'poets je tanden'. Van de kok in het restaurant tot het standbeeld op het plein en van de agenten op straat tot de goudvis in de kom: iedereen is zijn tanden aan het poetsen. Elke keer dat je kijkt, ontdek je weer grappige nieuwe details. Er zijn verschillende materialen waarop de PoetsPlaat geleverd kan worden. KNMT leden kunnen deze bestellen met 5% korting en gratis verzending. Vul daarvoor bij je bestelling de kortingscode 'Ledenvoordeel' in. 

Naar ledenvoordeel PoetsPlaat

Gratis meedoen aan Gezonde Start

AON biedt student-leden van de KNMT niet alleen een gratis ongevallenverzekering gedurende hun studie maar ook gratis deelname aan het programma Gezonde Start. Dit programma geeft je een goede voorbereiding voor als je van start gaat met jouw carrière als tandarts.

Naar ledenvoordeel AON

Extra korting op het tandartspakket voor young professionals

Hoe zorg je ervoor als beginnend tandarts dat je fiscale, juridische en financiële zaken op orde zijn én blijven? Dat doe je met het tandartsenpakket voor jonge professionals. Daarin zit alles wat je nodig hebt. Je kunt bij de VvAA kiezen uit 3 pakketten: Basis, Plus en Optimaal. Voor elk pakket betaal je een vast bedrag per jaar inclusief aantrekkelijke pakketkorting. Ben je lid van KNMT, dan ontvang je 10% extra korting op de premie van de beroeps­aansprakelijk­heids- en beroeps­rechts­bijstand­verzekering.

Naar ledenvoordeel bij VvAA

Voordelig jaarstukken en belastingaangifte voor starters

Als je start als tandarts komt er veel op je af. Ook op het gebied van administratie en belastingen. Het inkomen is voor starters vaak een onzekere factor. En ook is het dan niet altijd bekend welke uitgaven fiscaal aftrekbaar zijn en wat essentieel is om ondernemersaftrek te kunnen genieten. Door te gaan werken als zelfstandig ondernemer (zzp'er), kunnen starters hun beroepsinkomsten op een fiscaal zeer aantrekkelijke manier aangeven. 

Kantoor Van Mil Belastingadviseurs verleent (advies)diensten op fiscaal en administratief terrein. Zij bieden KNMT-leden hun volledige dienstverlening aan voor maximaal € 600 per jaar (exclusief omzetbelasting), voor de periode dat er als waarnemer wordt gewerkt.

Naar ledenvoordeel bij Kantoor Van Mil

Korting op de website voor je praktijk

Een complete en gebruiksvriendelijke zorgwebsite die voldoet aan alle eisen van de KNMT? Gemakkelijk en veilig je zorg online regelen? De KNMT-praktijkwebsite is ontwikkeld door Pharmeon in samenwerking met de KNMT.

Met deze service creëer je in een handomdraai een professionele complete praktijkwebsite met betrouwbare content en online services. 

Het Standaardpakket kost  € 28,17 per maand ex. BTW (inclusief 30% korting voor KNMT-leden), KNMT-leden die maximaal 2 jaar geleden zijn afgestudeerd krijgen de website het eerste halfjaar gratis.

Naar ledenvoordeel Pharmeon praktijkwebsite

Een goede website kan tegenwoordig niet meer ontbreken. Om (potentiele) patiënten te laten zien wie je bent en wat je doet, is het belangrijk dat jouw website de juiste uitstraling heeft, inhoudelijk toegevoegde waarde biedt en daarnaast handig is in gebruik.

Met 'Controlsite' biedt Webova een professionele praktijkwebsite die altijd past bij de identiteit van uw praktijk. Mooi, makkelijk, veilig en compleet. Goed vindbaar en leesbaar op smartphone en tablet. Daarbij word je totaal ontzorgd.

Speciaal voor KNMT-leden heeft Webova een uniek aanbod gemaakt: je krijgt korting op de eenmalige opstartkosten (€ 995,- in plaats van € 1500,-) en korting op de maandlicentie (€ 29,- per maand + 2 maanden gratis, in plaats van € 39,- per maand).

Naar ledenvoordeel praktijkwebsite van Controlsite

Korting op bhv-training

De KNMT heeft samen met Crisicom een aantal bedrijfshulpverlenings-trainingen samengesteld die speciaal zijn toegesneden op de tandheelkundige praktijk: een basiscursus BHVeen nascholingscursus BHV en calamiteitenworkshops. Deze worden altijd gegeven door ervaren trainers met een medische of brandweerachtergrond. Als KNMT-lid krijg je korting op de:

  • Basis BHV in de tandartsenpraktijk, inclusief e-learningmodule € 329,- > KNMT-leden betalen € 272,- inclusief lesmaterialen, e-learninglicentie, locatiekosten (zaal, koffie/thee en lunch) etc., exclusief BTW
  • Nascholing BHV in de tandartsenpraktijk € 219,- > KNMT-leden betalen € 186,- inclusief lesmaterialen, e-learninglicentie, locatiekosten (zaal, koffie/thee en lunch) etc., exclusief BTW

Naar ledenvoordeel Criscom/bhv-trainingen 

Gratis e-learning Hulpverlening tijdens coronacrisis

KNMT-partner Crisiscom heeft de speciale e-learning-module 'Hulpverlening tijdens de coronacrisis' ontwikkeld. In deze e-learning geeft Crisicom tips en leer je om veilig hulpverlening toe te passen. De aangepaste reanimatierichtlijn is hierin ook opgenomen. Deze e-learning is gratis te volgen voor alle mondzorgverleners. Crisicom informeert mondzorgpraktijken die bij hen bhv-trainingen volgen uitgebreid over de aanpassingen die nodig zijn om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Naar ledenvoordeel Crisicom/bhv tijdens corona

Voordelig tijdschriftenpakket voor de wachtkamer

De Leestafel biedt je de mogelijkheid om jullie wachtkamer voordelig te kunnen voorzien van toptijdschriften. Profiteer van ruim € 200,- KNMT-ledenvoordeel bij De Leestafel. Ontvang elke maand voor slechts € 15,95 p/m een Leestafelpakket (Tandarts Pakket) met minimaal 15 nieuwe tijdschriften van de voorlaatste editie. De tijdschriften worden via PostNL geleverd. 

Gratis een leespakket aanvragen voor in de wachtkamer? Dat kan. Probeer nu éénmalig en geheel vrijblijvend het Leestafelpakket en ontvang minimaal 15 nieuwe luxe tijdschriften van de voorlaatste editie. Dit aanbod is uitsluitend geldig voor leden van de KNMT.

Naar ledenvoordeel De Leestafel

Ook interessante, mooie en nieuwe tijdschriften in de praktijk? Stel dan je eigen Wachtkamerabonnement samen bij ISS-online. Maak een selectie uit de aangeboden titels. De gekozen bladen worden, elkaar afwisselend, wekelijks bezorgd. Volgens een vast schema valt iedere week één van de geselecteerde bladen in de brievenbus. Alle bladen zijn altijd vers van de pers. Wijzigingen zijn kosteloos en onbeperkt. Een simpel telefoontje of mailtje is genoeg. KNMT-leden besparen gemiddeld 65% op de kioskprijs. Dit aanbod is uitsluitend geldig voor leden van de KNMT.

Naar ledenvoordeel ISS

Gratis implementatie systeem inkoop verbruiksmaterialen

Met het DentScan-systeem van DentCO kun je eenvoudig prijzen vergelijken bij verschillende dental depots, je voorraad beheren en bestellingen plaatsen. Sluit je je aan bij DentCO dan is de implementatie van het DentScan-systeem gratis (normaal tarief € 399,-). DentScan implementeren duurt een dagdeel. Hieronder valt het downloaden, printen en plakken van de barcodes, het installeren van de DentScan Scanmodule én een korte training aan het personeel over de werking van DentScan. Meld je aan via DentCO o.v.v. een verzoek tot aanmelden waarbij je je KNMT-lidmaatschapsnummer vermeldt.

Naar ledenvoordeel DentCO

Gereduceerd tarief op 'AED voor iedereen'

Met ‘AED voor iedereen’ is Crisicom – dienstverlener voor crisismanagement en bedrijfshulpverlening – gestart met een campagne die van Nederland het meest hartveilige land van Europa moet maken. In het kader van deze campagne wordt aan KNMT-leden tegen gereduceerd tarief een pakket aangeboden dat onder andere bestaat uit: De AED Lifepak CR2, een buitenkast met alarm, onderhoud, verzekering tegen diefstal en vandalisme, training, inruilvergoeding. De gebruikelijke prijs voor dit pakket is 3.045 euro (excl. btw). De campagneprijs bedraagt € 2.435,- (excl. btw), KNMT-leden krijgen 90 euro korting en betalen, inclusief verzending, € 2.345,- (excl. btw). Geïnteresseerd? Ga naar de website van Crisicom. Ga je over tot een bestelling, vermeld dan dat je KNMT-lid bent.

Naar ledenvoordeel Crisicom/AED

Voordelen via Aon

Aon is onafhankelijk risico-adviseur met kennis van de branche van tandartsen. De adviseurs van Aon brengen je persoonlijke situatie en arbeidsrisico’s helder in kaart. Via Aon profiteer je van de volgende voordelen:

Gratis meedoen aan Gezond Starten

Komt je afstudeerdatum dichterbij? Ben je van plan na je studie zelfstandig aan de slag te gaan of sluit je je aan bij een bestaande praktijk? Je hebt waarschijnlijk veel vragen over zaken die je nog moet regelen. Gezond Starten van Aon helpt je hierbij. Wat zijn jouw risico’s als tandarts en wat zijn de mogelijkheden om je te verzekeren? Dit programma geeft je een goede voorbereiding voor als je van start gaat met jouw carrière als tandarts.

Vrijblijvend adviesgesprek

Ga je binnenkort als zelfstandig tandarts aan de slag? Als zelfstandige is het belangrijk om rekening te houden met diverse risico’s, zoals het risico op arbeidsongeschiktheid en aansprakelijkheid. Aon adviseert je om je ongeveer 5 maanden voordat je klaar bent met de opleiding te laten informeren over de mogelijkheden. Dit kan nu gemakkelijk en snel met een vrijblijvend, digitaal adviesgesprek.

Gratis Aon ongevallenverzekering

Speciaal voor studentleden van de KNMT biedt Aon de Aon Ongevallenverzekering. Je hoeft voor deze verzekering geen premie te betalen: je bent automatisch verzekerd zolang je studentlid bent bij de KNMT! Geen studentlid meer? Dan stopt de verzekering ook weer vanzelf. Deze verzekering keert uit als je door een ongeval onverhoopt blijvend invalide raakt of overlijdt. De dekking geldt gedurende 24 uur, dus zowel tijdens je studie en stage als tijdens privétijd. De verzekerde bedragen zijn € 15.000,- bij overlijden door een ongeval en tot € 25.000,- voor blijvende invaliditeit door een ongeval, afhankelijk van de aard van het blijvende letsel. Voor meer informatie over de Aon ongevallenverzekering: tel. 088 8108174 of ondernemingen.team4@aon.nl.

ledenvoordelen