Filters

Eigen mondzorgpraktijk starten

U staat op het punt om te starten met een eigen praktijk. Een mijlpaal in uw carrière! Natuurlijk wilt u alles dat bij deze belangrijke fase hoort zo goed mogelijk regelen. De KNMT heeft ruime ervaring in het ondersteunen van tandartsen en helpt u graag.

Praktijkhouderschap = ondernemerschap

Een praktijk starten doet u 1, hoogstens 2 keer in uw werkzame leven. Een serieuze zaak, waarbij veel komt kijken en waarmee een forse investering is gemoeid. Wij adviseren u daarom om eerst helder op een rij te zetten welke keuzes u wilt maken en wat hiervan mogelijkerwijs de consequenties zijn. Neem vervolgens een adviseur in de arm. Dit kan uw accountant zijn of een adviseur van een externe partij. Via onderstaande links helpen wij u het hele proces van start tot aan de slag, zorgvuldig te doorlopen.

Zorgverlener voor uw patiënten

Als zorgverlener heeft u in uw praktijk dagelijks te maken met de zorg voor patiënten. Natuurlijk wilt u deze zorg zo goed mogelijk afstemmen op de vraag van uw patiënten. Daarnaast zijn er ook bepaalde (kwaliteits-)eisen waaraan u moet voldoen als het gaat om uw houding naar de patiënt toe en zijn er verplichtingen op het gebied van patiëntveiligheid. Op al deze gebieden biedt de KNMT informatie en hulpmiddelen om u te ondersteunen.

Personeelsmanager voor uw personeel

Als praktijkhouder bent u vaak ook uw eigen praktijk- en personeelsmanager. U moet het juiste team om u heen verzamelen, taken toekennen, salariëring bepalen, arbeidscontracten opstellen, verzekeringen afsluiten, helpen bij de pensioenvoorziening, werk maken van risico-beperking, een actief beleid op ziekteverzuim voeren én personeel helpen zich te blijven ontwikkelen. De KNMT ondersteunt u bij al deze personeelszaken met passende producten.

De KNMT helpt u graag op weg

Kan de KNMT u van dienst zijn? Neem contact op met Ledenservice met uw vragen over het starten van een eigen tandartspraktijk.

Total votes: 74