facebook

ZZP Visitatiedag

Op vrijdag 23 juni organiseren we bij de KNMT in Utrecht een ZZP Visitatiedag. Tijdens deze dag word je in de ochtend of middag zelf gevisiteerd en treed je zelf ook op als collega-visiteur. Een praktische én leerzame dag dus. We hebben plek voor 16 deelnemers. Doe je mee?

Zo werkt de visitatie tijdens de ZZP Visitatiedag

Normaal vindt een visitatie plaats in de praktijk waar je werkt, maar tijdens de ZZP Visitatiedag werkt het net even anders:

  • Je start net zoals bij een normale visitatie met het invullen van vragenlijsten;
  • Als extra voorbereiding maak je een aantal foto’s van je werkplek;
  • Op de visitatiedag heb je een gesprek met een KNMT/NVM hoofdvisiteur en een collega zzp'er;
  • Zelf visiteer je ook een collega op deze visitatiedag;
  • Na de visitatie ontvang je het bewijs van deelname en later per e-mail een verslag;
  • En je bent officieel gevisiteerd!
  • Je ontvangt KRT/KRM punten voor je deelname.

Wees er snel bij: vol = vol

Lijkt het je leuk om mee te doen met deze visitatiedag? Meld je dan snel aan, want we hebben maar plek voor 16 zzp’ers. Om je aan te melden voor de ZZP Visitatiedag kies je in het aanmeldformulier bij stap 1 'Individuele visitatie', vul bij de praktijknaam je eigen naam in en geef bij stap 3 'Ik meld me aan voor de ZZP Visitatiedag' aan.

Aanmelden voor ZZP Visitatiedag

Meer weten over visitatie? Volg het webinar op 17 mei!

Denk je erover na om je (praktijk) te laten visiteren? Of ben je nieuwsgierig naar hoe visitatie in zijn werk gaat en wil je daar meer over weten? Meld je dan aan voor het gratis webinar op woensdag 17 mei.

Meer informatie en aanmelden

Vragen?

Vragen over deze zzp-dag? Mail naar visitatie@knmt.nl (voor tandartsen) en bureau@mondhygienisten.nl (voor mondhygiënisten).

Kalender

23 juni 2023
ZZP Visitatiedag
KNMT Utrecht

Info

Wat is visitatie?

Met KNMT Visitatie voor de mondzorg kun je op een vertrouwde en veilige manier reflecteren op het zorgverleningsproces. Zo'n inspirerende intercollegiale doorlichting geeft je een goed beeld van de praktijk. Je weet wat je kunt doen om van goed, beter te maken. Je voldoet bovendien aan één van de registratie-eisen van het KRT. Deelname aan visitatie kan ook een goede voorbereiding zijn om je praktijk in een later stadium te laten certificeren.

Meer informatie over KNMT Visitatie