facebook

Webinar KNMT Visitatie

Denk je erover na om je (praktijk) te laten visiteren? Of ben je nieuwsgierig naar hoe visitatie in zijn werk gaat en wil je daar meer over weten? Meld je dan aan voor het gratis webinar.

Uitleg over de voorbereidingen en het verloop van visitatie

Tijdens het webinar KNMT Visitatie vertellen we je alles over de voorbereidingen en het verloop van visitatie in de praktijk. We leggen je ook uit welke verschillende vormen van visitatie er zijn en wat visitatie jou en de praktijk oplevert.

Stel al je vragen over visitatie

Een visitatietraject starten is best spannend. Je vraagt je misschien af hoeveel tijd het hele traject je kost en of je er wel klaar voor bent. Tijdens het webinar is er daarom voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan een KNMT Hoofdvisiteur en Lesly Bouwman. Zij hebben ruime ervaring met visitatie en kunnen je precies vertellen hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het webinar start om 19.30 uur en duren ongeveer een uurtje. 

Kalender

06 september 2023
Webinar KNMT Visitatie
Online
19:30 - 20:30 uur
05 oktober 2023
Webinar KNMT Visitatie
Online
19:30 - 20:30 uur
14 november 2023
Webinar KNMT Visitatie
Online
19:30 - 20:30 uur

Info

Wat is visitatie?

Met KNMT Visitatie voor de mondzorg kun je op een vertrouwde en veilige manier reflecteren op het zorgverleningsproces. Zo'n inspirerende intercollegiale doorlichting geeft je een goed beeld van de praktijk. Je weet wat je kunt doen om van goed, beter te maken. Je voldoet bovendien aan één van de registratie-eisen van het KRT. Deelname aan visitatie kan ook een goede voorbereiding zijn om je praktijk in een later stadium te laten certificeren.

Meer informatie over visitatie