Webinar KNMT Visitatie

18 januari 2022
Webinar

Denk je er over na om je (praktijk) te laten visiteren? Of ben je nieuwsgierig naar hoe visitatie in zijn werk gaat en wil je daar meer over weten? Meld je dan aan voor het gratis webinar KNMT Visitatie.

Uitleg over de voorbereidingen en het verloop van visitatie

Tijdens het webinar vertellen we je alles over de voorbereidingen en het verloop van visitatie in de praktijk. Maar ook uit welke verschillende vormen van visitatie je kunt kiezen and last but not least: wat visitatie jou en de praktijk oplevert. 

Stel al je vragen over visitatie

Een visitatietraject starten is best spannend. Je vraagt je misschien af hoeveel tijd het hele traject je kost en of je er wel klaar voor bent. Tijdens het webinar is er gelukkig voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan hoofdvisiteur Gerrion Remijn en KNMT’ers Caroline van der Linde en Lesly Bouwman. Zij hebben ruime ervaring met visitatie en kunnen je precies vertellen hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

Aanmelden voor het webinar KNMT Visitatie

Wat is visitatie?

Met KNMT Visitatie voor de mondzorg kun je op een vertrouwde en veilige manier reflecteren op het zorgverleningsproces. Zo'n inspirerende intercollegiale doorlichting geeft je een goed beeld van de praktijk. Je weet wat je kunt doen om van goed, beter te maken. Je voldoet bovendien aan één van de registratie-eisen van het KRT. Deelname aan visitatie kan ook een goede voorbereiding zijn om je praktijk in een later stadium te laten certificeren.

Meer informatie over visitatie

Andere evenementen

25 januari 2022
Webinar
26 januari 2022 tot 02 februari 2022
Online
01 februari 2022
Webinar
01 februari 2022
Webinar
05 februari 2022
Online
07 februari 2022
Online