Webinar Beter slapen voor meer energie

25 januari 2022
Webinar

Dat goed slapen belangrijk is om je overdag energiek te voelen, dat hoeven we je niet te vertellen. Goed slapen klinkt makkelijk, maar hoe krijg je dat voor elkaar? “Mensen met slaapproblemen ondernemen vaak veel acties om beter te slapen”, zegt slaapexpert Irma Leijten. ”Een warme douche, yogaoefeningen, verzwaringsdeken, noem maar op. Begrijpelijk, want je wil van je slapeloosheid af. Maar vaak werken deze acties niet of maar tijdelijk”.

Uitleg over hoe slaap werkt en hoe je je slaap kan verbeteren

Tijdens het webinar legt Irma je uit hoe het slaapproces werkt, hoe je je slaap zelf kunt verbeteren en wat je bioritme je eigenlijk vertelt (en hoe je daar naar luistert). Ze leert je ook wat er nodig is om je batterij écht op te laden om uitgerust wakker te worden. “Als je uitgerust wakker wordt, dan ben je productiever, presteer je beter en voel je je energieker”, aldus de slaapexpert. Wie wil dat nou niet?

Webinar voor tandarts(specialist)en en hun team

Het webinar Beter slapen voor meer energie start dinsdag 25 januari om 19.30 uur en is toegankelijk voor tandarts(specialisten) en hun teamleden. De deelnamekosten voor KNMT leden zijn € 35, niet leden betalen € 55. Aan het webinar is 1,5 KRT-punt toegekend.

Ben je IQual-lid? Dan volg je het webinar gratis. Check je mail voor de kortingscode en de instructies om je aanmelden.

Meer informatie en aanmelden

Andere evenementen

25 januari 2022
Webinar
26 januari 2022 tot 02 februari 2022
Online
01 februari 2022
Webinar
01 februari 2022
Webinar
05 februari 2022
Online
07 februari 2022
Online