Congres Dynamisch Keramisch 2019; Het restauratief tandheelkundig congres van het jaar!

17 januari 2019
Johan Cruiff Arena, Amsterdam

U bent naar een congres dag geweest, met fraaie voordrachten en presentaties en prachtige voor en na foto’s, maar niemand vertelt hoe één en ander tot stand is gekomen, laat staan waarmee.

Vandaag gaan de sprekers echt in op alledaagse kwesties als: hoe maak je nu een goede tijdelijke kroon of een paar tijdelijke facings? Welk porselein kies ik voor mijn partiële kroon wat is FullZir®, wanneer gebruik ik dat en wanneer is het gecontra-indiceerd, wanneer is composiet een betere keuze dan keramiek? Composiet layering techniek is een tijdrovende klus, kan het eenvoudiger? Wanneer prepareer ik dóór het contactpunt heen, wanneer niet, waarom zou ik mijn outline intra sulculair leggen, welke retractiemethode verdient dan de voorkeur? Waarmee zet ik keramische restauraties vast? Bij de besluitvorming is de rol van de tandtechnicus van groot belang om tot een optimaal eindresultaat te komen, in de duo presentaties tussen tandarts en tandtechnicus worden ook de tandtechnische aspecten belicht.

Het is de missie van de sprekers om u op Dynamisch Keramisch met een schat aan direct toepasbare praktijktips naar huis te sturen. Daarnaast is er ruim aandacht voor show en de inwendige mens, kortom een dag die de algemeen practicus en tandtechnicus niet mag missen.

meer info: http://www.dynamisch-keramisch.nl/

Andere evenementen

14 december 2018
Ermelo
14 december 2018
Amsterdam
14 december 2018
Amsterdam. ACTA
21 december 2018
IJsselstein