facebook

Webinar | Beter slapen voor meer energie

Inhoud cursus


Moeilijk in slaap komen, 's nachts wakker liggen of steevast iedere middag om 15.00 uur het gevoel hebben dat je zo in slaap zou kunnen vallen. Dit is zomaar een greep uit veelvoorkomende slaapproblemen. 

Dat goed slapen belangrijk is om je overdag energiek te voelen, dat hoeven we je niet te vertellen. Goed slapen klinkt makkelijk, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Tijdens het webinar Beter slapen voor meer energie leggen we je uit hoe slaap werkt en hoe je jouw slaap zelf kan verbeteren. Want als je uitgerust wakker wordt, dan ben je productiever, presteer je beter en voel je je energieker. Ook na een drukke werkdag.

Tijdens het webinar leer je:

  • hoe slaap werkt en waarom het zo belangrijk is;
  • wat de relatie tussen slaap en energie is;
  • hoe jij je slaap kan verbeteren;
  • wat er nodig is om je batterij écht op te laden (en hoe je dat aanpakt);
  • wat je bioritme je eigenlijk vertelt.

Stuur jouw (slaap)vraag alvast in

Heb je een specifieke vraag voor onze slaapexpert Irma? Stuur jouw vraag dan naar academy@knmt. Dan zorgen we dat jouw vraag tijdens het webinar anoniem besproken wordt.

Voor wie?

Voor tandarts(specialist)en en iedereen uit het mondzorgteam die graag beter wil slapen, zodat ze overdag genoeg energie hebben om alles uit de dag te halen.

Bijzonderheden

Aan dit webinar is 1,5 KRT-punt toegekend.

Ben je IQual-lid? Dan volg je het webinar gratis. Check je mail voor de kortingscode en de instructies om je aanmelden.

Inschrijven
ONLINE 25-01-2022 19:30 / 21:00 €35.00/€55.00 Inschrijven

Het webinar volg je via Zoom webinars. De microfoons en camera’s van de toehoorders/deelnemers staan uit. Tijdens de sessie gebruik je de chat-functie voor het stellen van vragen. De link om het webinar bij te wonen ontvang je in de week van het webinar.

Cursusleider

Irma Leijten is expert op het gebied van slaap. Als trainer en coach heeft Irma inmiddels al heel wat mensen begeleid. Ze is gefascineerd door het fenomeen slaap. Haar opleiding aan de Sleepschool in Londen, mindfulness en het ACT-model hebben geleid tot verrassende inzichten in slapen en de oorzaken van slapeloosheid. Die inzichten gebruikt ze in training en coaching om heel Nederland aan de gezonde slaap te krijgen. Haar aanpak kenmerkt zich door humor, doortastendheid en een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

Irma Leijten
Oververmoeide vrouw
Contact
Orteliuslaan 750, 2e etage
3528 BB Utrecht
academy@knmt.nl
030 - 60 76 370