facebook

Richtlijn Opvang tandheelkundige spoedgevallen | webinar

Inhoud webinar

De KNMT praktijkrichtlijn Opvang tandheelkundige spoedgevallen buiten reguliere openingstijden is geactualiseerd. Deze richtlijn geeft praktische handvatten om de opvang van spoed zelf te organiseren en uit te voeren of uit te besteden aan een spoedpraktijk.

De herziene richtlijn sluit aan bij de laatste ontwikkelingen, trends en de geldende wet- en regelgeving. Het helpt tandartsen om de opvang  goed én op de manier die bij hen past te regelen. Wil van der Sanden heeft meegewerkt aan de actualisatie van de richtlijn en praat je tijdens dit webinar bij over de aanpassingen van de richtlijn en de toepassing in de dagelijks praktijk. 

Onderwerpen

Onderwerpen die tijdens het webinar aan bod komen zijn:

  • Wat is er aangepast en waarom?
  • Opvang zelf organiseren of uitbesteden
  • Triage zelf organiseren of uitbesteden
  • Samenwerken met de mondhygiënist

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor tandartsen en teamleden die in een uurtje bijgepraat willen worden over de wijzigingen en toepassing van de herziene richtlijn Opvang tandheelkundige spoedgevallen.

Bijzonderheden

KNMT-leden volgen dit webinar gratis en hebben per e-mail een kortingscode ontvangen. Om je zonder te betalen aan te melden volg je de volgende stappen:

  • Zorg dat je niet bent ingelogd op de KNMT-website;
  • Negeer in het inschrijfformulier de melding: 'KNMT lid? Log dan in'; 
  • Vul je gegevens in, maar zonder de toevoeging van je huisnummer (dit geeft een foutmelding)
  • Vul onderaan het inschrijfformulier op de plek van het KNMT-lidnummer de kortingscode (zie e-mail) in.

Deelnamekosten niet-leden: € 55

Aan dit webinar is 1,5 KRT-punt toegekend.

Inschrijven
ONLINE 13-07-2022 19:30 / 21:00 €0.00/€55.00 Inschrijven

Het webinar volg je via Zoom webinars. De microfoons en camera’s van de toehoorders/deelnemers staan uit. Tijdens de sessie gebruik je de Q&A-functie voor het stellen van vragen. De link om het webinar bij te wonen ontvang je in de week van het webinar.

Cursusleider

Wil van der Sanden houdt zich sinds 1998 (onderzoeksmatig) bezig met aspecten van  kwaliteit van mondzorg, in het bijzonder praktijkrichtlijnen. Hij schreef daar  in 2003 een proefschrift over en participeert in diverse deskundigheidsbevorderende commissies en organisaties. Daarnaast werkt hij parttime aan Radboudumc en in de algemene praktijk. Naast het verzorgen van lezingen, publiceert hij regelmatig over richtlijnen en over tandheelkundig onderwijs. Wil werkte mee aan de actualisatie van de KNMT Praktijkrichtlijn Opvang tandheelkundige spoedgevallen buiten reguliere openingstijden (2022).

man met kiespijn
Contact

Orteliuslaan 750, 2e etage
3528 BB Utrecht
academy@knmt.nl
030 - 60 76 370