facebook

Rendement van jouw praktijk | cursus

Inhoud cursus

Vraag je je ook weleens af hoe het is gesteld met de financiele conditie van jouw praktijk? Hoe je 'het doet' ten opzichte van jouw collega- praktijkhouders? Of er ruimte is voor verbetering van jouw rendement?  En of je voldoende beslagen ten ijs komt bij de jaarlijkse bespreking met de accountant? Wil je een antwoord op deze vragen, dan is deze cursus een absolute must! In deze cursus komen de volgende onderdelen aan bod:
  • Praktijkkosten inzichtelijk (met behulp van het verbeterde KNMT praktijkkostenmodel).

  • Agendaplanning

  • Analyse van het praktijkresultaat

  • Verbeterplan en leiderschap

  • Uitwerking  praktische casus

Voorbereiding

Om het maximale uit deze cursus te halen, vragen we je om thuis zaken voor te bereiden. Je krijgt daarom vooraf informatie toegezonden. De cursus wordt afgerond met een casus waarbij de behandelde materie op een praktische wijze kan worden toegepast.

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor praktijkhouders en praktijkmanagers die (meer) inzicht willen hebben in het rendement van de praktijk.

Bijzonderheden

  • Deelnamekosten KNMT-leden: € 395
  • Deelnamekosten niet-leden: € 595
  • Aan deze cursus zijn 6 KRT-punten toegekend

Op de avond zelf dien je een laptop (Apple of Windows) mee te nemen om digitaal de diverse onderdelen te behandelen.

Inschrijven

Geen beschikbare data.

Er wordt voor een warme maaltijd gezorgd. 

Cursusleider

Deze cursus wordt gegeven door Alexander Tolmeijer en Richard Mastwijk. Beide sprekers hebben in de tandartspraktijk een ruime ervaring opgebouwd bij het ondersteunen van tandartspraktijken op de te behandelen onderwerpen en kijken uit naar de interactieve sessie. 

Alexander tolmeijer

Alexander Tolmeijer studeerde tandheelkunde en rechten. Naast praktiserend tandarts is hij ondernemer en oprichter van onder andere Medisch  Ondernemen. Hij was penningmeester/vice voorzitter van de KNMT. En schreef daarnaast diverse boeken. Momenteel geeft hij naast deze training ook de training 'Lean in de praktijk',  'Communicatie aan grote praktijken' en 'Agendaplanning' binnen de KNMT Academy. En heeft hij onder andere zitting in de werkgroep E-Health van de Europese tandartsenorganisatie CED.
 

Richard mastwijk2

Richard Mastwijk, consultant en partner bij Van Helder Accountancy, is vanaf 1978 werkzaam als adviseur in de  gezondheidsmarkt. Eerst als belastingadviseur bij Coopers & Lybrand (rechtsvoorganger van het huidige PWC) en daarna als financieel adviseur en partner van Kuijkhoven Adviesgroep. Daarna is hij verbonden geweest aan Barneveld Schevers (later VVAA) als senior consultant. In die rol heeft hij zich toegelegd op meer complexe vraagstukken binnen de zorg, publiceert hij in diverse bladen en verzorgt lezingen. Daarnaast geeft hij cursussen en voorlichting over ondernemerschap.

Shutterstock 672603715
Beoordeling
8,6
Contact

Orteliuslaan 750, 2e etage
3528 BB Utrecht
academy@knmt.nl
030 - 60 76 370