Je pensioen kost een miljoen | webinar

Inhoud webinar

Ben jij al op te hoogte van de nieuwe pensioenwet? Pensioen opbouwen klinkt misschien nog ver weg. Toch is het nodig om aan het begin van je werkzame leven al over je pensioen na te denken- en dit ook te regelen. Je pensioen kost namelijk minimaal een miljoen! Hoe eerder je pensioen opbouwt, hoe beter. Ja, óók als je een koophuis of een eigen praktijk(pand) bezit en als het nog jaren duurt voordat je met pensioen kan. Je wilt er immers ook tijdens je pensioen warmpjes bijzitten.

Wat betekent de nieuwe pensioenwet precies voor jouw pensioen? En hoeveel vermogen moet je opbouwen, zodat je later je huidige levensstijl kunt voortzetten? Tijdens dit webinar vertellen we je daar alles over, zodat jij verder kunt dromen over de toekomst. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Onderwerpen

Tijdens dit webinar geven we je uitleg over:

  • Nieuwe veranderingen in de pensioenwet;
  • Hoeveel geld je nodig hebt om een fatsoenlijk pensioen op te bouwen;
  • De verschillende mogelijkheden om pensioen op te bouwen;
  • Van welke fiscale voordelen je gebruik kan maken.

Praktische voorbeelden over hoe je het goed regelt

Een webinar over pensioenopbouw saai? Niet bij ons. Want we begrijpen als geen ander dat dit onderwerp allesbehalve sexy is. Daarom houden we het vooral praktisch en gebruiken we veel voorbeelden over hoe je het goed kan regelen. Aan de gesprekstafel schuiven ook tandartsen Aisha Bajwa en Lucienne Vergeer aan die hun ervaringen delen. Heb je nu vragen die je graag (anoniem) beantwoordt wilt hebben tijdens het webinar? Zet je vragen dan op de mail en stuur ze naar academy@knmt.nl.

Voor wie?

Ben je nog niet begonnen met pensioenopbouw? Dan leer je hoe je daarmee kan starten en welke mogelijkheden er zijn. Ben je al gestart met het opbouwen van je pensioen? Ook dan is dit webinar interessant, zodat je kunt kijken wat het nieuwe pensioenstelsel voor jouw pensioen betekent. 

Bijzonderheden

  • Deelnamekosten KNMT-leden: € 35
  • Deelnamekosten niet-leden: € 50
  • Aan dit webinar is 1,5 KRT-punt toegekend
Inschrijven

Geen beschikbare data.

In de week voor het webinar ontvang je per e-mail een link om deel te nemen. Kun je niet aanwezig zijn bij het webinar? Geen probleem, schrijf je alsnog in want er volgt een terugkijklink. KRT-punten worden alleen toegekend aan deelnemers die online aanwezig zijn tijdens het webinar.

Cursusleider

Pieter Steenhuizen
Senior Healthcare Banker voor de mondzorg. Is sinds 2008 werkzaam bij Van Lanschot Kempen en helpt ondernemende tandartsen met praktijkfinancieringen, hypotheek voor eigen woning en vermogensopbouw voor later. 

Wim Ravestein 
Senior Vermogenscoach bij Evi van Lanschot. Is sinds 2006 werkzaam binnen de bancaire sector en sinds 2017 voor Van Lanschot Kempen waarbij hij particulieren helpt met het opbouwen van beleggingsportefeuilles. 

Pensioen
Contact

Orteliuslaan 750, 2e etage
3528 BB Utrecht
academy@knmt.nl
030 - 60 76 370